image description18.06.2019 | Organitza Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC)

El CEESC obre la setena convocatòria d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació amb una quantia total destinada de 4.600,38 euros.

El termini per presentar-hi projectes finalitzarà el 15 de juliol a les 10h, però abans del 12 de juliol, a les 12h, s’ha de sol·licitar el formulari per participar-hi al correu electrònic projectes@ceesc.cat.

Els projectes presentats a aquesta convocatòria hauran d’enquadrar-se en les següents tipologies:

  • Projectes de cooperació internacional que es duguin a terme en països empobrits, o projectes nacionals que es duguin a terme amb col·lectius empobrits i que promoguin la professió d’educador social i/o l’associacionisme professional dels educadors i les educadores socials, o que aquests siguin impulsats per educadors/ores socials en els àmbits propis de l’educació social.
  • Projectes innovadors que fomentin l’ocupació dels educadors i les educadores socials, a través de noves empreses o entitats d’iniciativa social, durant el primer any d’activitat.

Hi poden concórrer persones individuals, col·lectius, empreses d’economia social, fundacions i associacions privades sense afany de lucre amb seu a l’estat espanyol.

Aquesta convocatòria respon al compromís de destinar l’1% dels ingressos ordinaris del pressupost anual del Col·legi a iniciatives socials i de cooperació.

Bases (PDF)

Recommended Posts