02.07.2020 | Organitza CFP Maresme

Llibre actiu és un programa de la CFP Maresme enfocat a ser un servei d’intercanvi de llibres gratuït gestionat per persones amb una problemàtica de salut mental, que ofereix una segona vida a llibres i la possibilitat d’adquirir-ne a cost zero.

Aquest programa funciona des de fa deu anys i el gestionen 5 persones dels Serveis de Rehabilitació de l’entitat, que han fet seva la llibreria i donen el millor de sí mateixes per a oferir una atenció propera i de qualitat al públic que dona o ve a buscar llibres. Totes elles ofereixen el seu temps i treball de forma voluntària. 

Les tasques del dia a dia es fonamenten en rebre als clients, donar d’alta els llibres que arriben, prèviament classificats, i donar de baixa els que s’enduen. També segellen i categoritzen els volums i s’encarreguen de l’ordre i del manteniment de les prestatgeries.

La llibreria ha tornat a obrir les seves portes després del confinament i estarà oberta de 9 a 13h de dilluns a divendres. Les persones que estiguin interessades en donar o recollir llibres poden anar-hi directament al (Muntanya 79, Mataró) o bé trucar al telèfon 93 757 40 74. Per accedeir-hi s’haurà de portar mascareta, posar-se gel hidrològic i passar els peus per una estora desinfectant. L’aforament màxim serà de tres persones.

Recommended Posts