209.06.2015 | La jornada ‘Espai Làbora’, celebrada ahir a El Born Centre Cultural, ha posat en contacte més de 300 persones amb dificultats d’accés al mercat laboral i 40 empreses i entitats en un espai de networking amb l’objectiu d’incorporar-les a les seves borses de treball o en processos de selecció de personal que tinguin oberts. La jornada s’emmarca en el programa LÀBORA de foment d’un mercat laboral reservat a persones en risc d’exclusió social a la ciutat de Barcelona, del qual ECAS és una de les entitats impulsores, i ha comptat amb diverses xerrades i tallers sobre temes relatius a l’ocupabilitat, les estratègies de recerca de feina i els perfils requerits per part de les empreses.

Durant la presentació del programa LÀBORA s’ha parlat del caire integral de l’atenció que s’ofereix als usuaris i les usuàries, i la presidenta d’ECAS, Teresa Crespo, ha destacat la importància del diàleg entre entitats i empreses per conèixer-se i trobar noves formes de col·laboració. El gerent de la federació, Jordi Gusi, ha apuntat que les ciutats són fonamentals per resoldre les dues qüestions cabdals per a les persones en situacions de vulnerabilitat: l’habitatge i l’ocupació.

2La jornada ha finalitzat amb el lliurament del Segell Làbora a les 120 empreses i entitats que han participat en el projecte.

 

Recommended Posts