Direcció General

Mariona Puigdellívol Morta | direccio@acciosocial.org
Directora General d’ECAS des d’abril de 2021, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i màster en Acció Solidària Internacional d’Europa. Ha ocupat diverses responsabilitats a Oxfam Intermón (2006-2021).

Administració i Projectes

Mónica Rubio Fernández | ecas@acciosocial.org
Responsable de l’àrea d’Administració i Projectes d’ECAS des d’octubre de 2017, és tècnica especialista en Administració per l’Institució Cultural del CIC. Ha treballat sempre en el món administratiu del tercer sector, la cooperació, l’administració pública i la sanitat.

Incidència

Agnès Felis Pròsper | afelis@acciosocial.org
Responsable d’Incidència d’ECAS des del 2021 és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va dirigir l’Agència de Comunicació Social d’ECAS des de la seva creació, l’any 2009, fins el 2021 que va finalitzar el projecte. Ha treballat en mitjans de comunicació, en l’àmbit de la comunicació institucional i en diverses produccions audiovisuals.

Comunicació

Jordi Planas Martínez | comunicacio@acciosocial.org
Graduat en Periodisme per la UAB, és tècnic de comunicació d’ECAS des de 2020. Abans ha treballat com a tècnic de comunicació a Acció contra la Fam. Està vinculat al món de l’associacionisme, on ha gestionat la comunicació dels Castellers de Barcelona des de 2015.

Mariona Picas Alsina | comunicacio@acciosocial.org
Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UPF, és tècnica de comunicació d’ECAS des de desembre de 2016. Ha treballat en el món de la ficció televisiva durant deu anys i sempre ha estat en contacte amb el món social fent tasques de voluntariat.

Les remuneracions i condicions de treball del personal contractat per ECAS es regeixen pel previst en l’Estatut dels treballadors i en el Conveni col·lectiu de Treball de Catalunya d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc.