02.04.2020 | Nota de premsa de Suara Cooperativa

Suara Cooperativa ha posat en marxa un nou servei online que ofereix sessions gratuïtes de psicologia, coaching i fisioteràpia. El projecte Suara a casa s’activa coincidint amb el confinament vinculat a l’estat d’alarma per la pandèmia sanitària per Coronavirus per donar suport emocional i físic a les persones que ho necessiten mitjançant eines de videoconferència.

L’estat d’alarma per pandèmia pot generar inquietuds, incertesa, estrès, despertar algun dolor muscular, problemes de convivència domèstica o podem adoptar postures inadequades per fer teletreball, entre d’altres… L’equip de professionals de Suara a casa, en sessions de 30 a 45 minuts, contribueixen a millorar el benestar de les persones davant d’aquesta situació excepcional.

Des del portal web Suara a casa es pot fer la selecció de la persona que farà l’atenció i demanar cita online. Un cop acabada la sessió, s’ofereix a cada participant la possibilitat de fer una aportació econòmica voluntària: tots els diners recaptats aniran destinats al projecte #JoEmCorono del metge i investigador Oriol Mitjà.

Aquest servei complementa altres iniciatives que Suara ha posat en marxa coincidint amb l’etapa de confinament, com el portal web especial sobre el Coronavirus, el telèfon d’atenció ciutadana SuaraRespon (937.069.017), per donar resposta dels dubtes socials que puguin generar la situació d’excepcionalitat actual o el repte #JoSocSocial per posar en valor a les xarxes socials la tasca del sector social i el compromís ciutadà.

Recommended Posts