19.06.2023 | 12h-14h (benvinguda amb cafè a les 11.30h) | Hub Social (c/Girona 34 Interior, Barcelona) i retransmissió en directe

Què entenem (i què no) per Renda Bàsica Universal? Quines característiques té? Quines experiències i proves pilot s’han dut a terme i quina evolució han seguit? 

Amb aquestes i altres preguntes, donem el tret de sortida al cicle de sessions formatives sobre la Renda Bàsica Universal, impulsat per la Vocalia de Pobresa d’ECAS per tal de fer pedagogia al voltant d’un concepte encara força desconegut, que genera malentesos i que no sempre s’interpreta de la mateixa manera. 

Les sessions estan adreçades a les entitats membres d’ECAS, seran en format presencial (amb retransmissió en directe) i aniran a càrrec de David Casassas, professor de teoria social i política a la Universitat de Barcelona, membre del Consell Assessor Internacional de la Basic Income Earth Network (BIEN), vicepresident de la Xarxa Renda Bàsica i president del Comitè Científic de l’Oficina del Pla Pilot de la Generalitat per implementar la Renda Bàsica Universal a Catalunya.

La primera d’aquestes sessions tindrà lloc al juny, i la següent serà a la tardor. Cadascuna tindrà una durada total de dues hores, amb una primera part d’exposició explicativa i teòrica, i una segona de debat obert per generar un espai de reflexió conjunta. 

Us hi esperem! 

Inscripcions 

Recommended Posts