02.10.2023 | Guia pràctica “Comença a licitar!” 

Des d’ECAS, juntament amb La Confederació, l’Associació empresarial d’Economia Social Dincat, la Federació d’Empreses d’Inserció –FEICAT– i la Federació ECOM, hem creat “Comença a licitar!”, la primera guia per a la contractació pública adreçada a empreses i organitzacions de l’economia social i solidària i del tercer sector social de Catalunya. Aquesta guia s’ha fet amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, en el marc de l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030. 

El propòsit és que esdevingui una eina útil i pràctica per a totes aquelles persones i entitats vinculades a l’economia social i solidària que volen saber en què consisteix aquest instrument, que s’estan plantejant presentar a licitacions o que han començat a fer-ho, proporcionant-les informació i recursos que les orientin en la complexitat de la contractació pública. 

Aquesta guia s’ha elaborat seguint els criteris de l’economia social i solidària, s’ha realitzat comptant amb l’expertesa de l’equip de recerca i redacció de Facto Cooperativa i amb el disseny de l’associació sense ànim de lucre SaóPrat.

Descarrega’t la guia 

Recommended Posts