20.11.2023 | 10h-12h | Hub Social (c/Girona 34 Interior, Barcelona) i retransmissió en directe

Què entenem (i què no) per Renda Bàsica Universal? Quines característiques té? Quines experiències i proves pilot s’han dut a terme i quina evolució han seguit? 

Amb aquestes i altres preguntes, organitzem una nova sessió formativa sobre la Renda Bàsica Universal per tal de fer pedagogia al voltant d’un concepte encara força desconegut, que genera malentesos i que no sempre s’interpreta de la mateixa manera. 

Aquesta segona sessió que tindrà lloc el 20 de novembre, de 10h a 12h al Hub Social, és una rèplica de la sessió que va tenir lloc el juny d’enguany. La sessió constarà d’una primera part d’exposició explicativa i teòrica, i una segona de debat obert per generar un espai de reflexió conjunta. 

La formació anirà a càrrec de David Casassas, professor de teoria social i política a la Universitat de Barcelona, membre del Consell Assessor Internacional de la Basic Income Earth Network (BIEN), vicepresident de la Xarxa Renda Bàsica i president del Comitè Científic de l’Oficina del Pla Pilot de la Generalitat per implementar la Renda Bàsica Universal a Catalunya.

El cicle formatiu sobre la Renda Bàsica Universal està impulsat per la Vocalia de Pobresa d’ECAS i està adreçat tant a les entitats membres d’ECAS com al públic general. El format és híbrid: presencial al Hub Social, i amb retransmissió en directe al nostre canal de Youtube. 

Us hi esperem! 

Inscripcions 

Recommended Posts