influencers

AVÍS 12.03.2020 | Com a mesura preventiva en relació al coronavirus, ECAS suspèn totes les activitats que comporten reunió presencial de diverses persones de diferents entitats durant un període mínim de dues setmanes (fins el 27 de març).

MICROINFLUENCERS AMB VALORS
[nova data pendent de reprogramació]

Activitat gratuïta per a les entitats d’ECAS, inscripció online

A càrrec d’Oscar Cumí, consultor especialitzat en influencers i microinfluencers

 

INTRODUCCIÓ | Les xarxes socials i el marketing digital ens ofereixen noves eines i canals per eixamplar l’abast de la nostra comunicació i incrementar l’eficàcia de les nostres campanyes, ja siguin per difondre l’activitat de l’organització, captar fons o ampliar la base social. Entre aquests recursos s’hi compta la capacitat multiplicadora dels influencers i, especialment si ens fixem més en la qualitat que en la quantitat, els microinfluencers. Poden ser aliats per a les entitats socials? Com podem sumar-los a les nostres causes i incorporar el seu potencial prescriptor a la nostra estratègia comunicativa?

Oscar Cumí, director del postgrau en Màrketing Digital de la Euncet Business School (adscrita a la UPC), ‘TOP 100 conferenciant’ a Espanya sobre microinfluencers i membre de la Comissió d’Influencers d’IAB Spain, ens donarà les claus per entendre com funcionen les campanyes amb microinfuencers i saber com ens hi podem acostar per explorar col·laboracions que incorporin els valors socials a la seva activitat a les xarxes.

Organitza:

AgenciaCOMSocial_logo_ecas

Amb la col·laboració de:

treball,aferssocials,families