18.10.2023 | ECAS, 20 anys sumant per la justícia social

El que va passar el dimarts 17 d’octubre a la Nau Bostik va ser realment especial. 

Coincidint amb el Dia Internacional per a l’Erradicació de la Pobresa, vam celebrar els 20 anys recorreguts. Ens hem demostrat que per seguir millorant i mirar endavant cal saber el què hem fet fins ara. La millor manera ha estat fer-ho amb totes vosaltres i fer-ho reflexionant juntes sobre l’exclusió i les desigualtats socials.
 
Varem ser prop de 90 entitats, més de 200 persones, compartint aquesta tarda de trobada i reflexió. Moltes gràcies a totes les persones que vau assistir, i també a les que ens heu acompanyat en aquests 20 anys de trajectòria! 

Vam escoltar en Darren McGarvey, autor de Safari en la pobreza, parlar sobre desigualtats i fractura social i també vam estrenar la instal·lació “La llar de les absències”, que farà itinerància per diferents espais de Barcelona. El primer lloc serà el Palau Robert, on es podrà veure del 30 d’octubre a l’1 de novembre de 2023. 

A continuació, compartim un recull de fotografies de l’acte i el vídeo resum de la jornada. Trobaràs totes les imatges i també les de photocall als següents enllaços de visualització i descàrrega. El © de les fotografies, per si en voleu fer ús, el trobareu al mateix nom de cada arxiu. 

Mira i descarrega les imatges

Mira i descarrega les imatges del photocall

Mira el vídeo 

Recommended Posts