Direcció General

Mariona Puigdellívol Morta | direccio@acciosocial.org
Directora General d’ECAS des d’abril de 2021, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i màster en Acció Solidària Internacional d’Europa. Ha ocupat diverses responsabilitats a Oxfam Intermón (2006-2021).

Adjunt a Direcció

Mijail Acosta Martínez | adjuntdireccio@acciosocial.org
Adjunt a la direcció d’ECAS, incorporat a l’equip al gener de 2023. Té un recorregut professional de més de 30 anys treballant com a director en fundacions especialitzades en l’atenció social a col·lectius vulnerables.

Administració i Projectes

Mónica Rubio Fernández | ecas@acciosocial.org
Responsable de l’àrea d’Administració i Projectes d’ECAS des d’octubre de 2017, és tècnica especialista en Administració per l’Institució Cultural del CIC. Ha treballat sempre en el món administratiu del tercer sector, la cooperació, l’administració pública i la sanitat.

Glòria Gratacòs Cases | administracio@acciosocial.org
Administrativa d’ECAS i del Projecte Next Diversitat i Empresa, és tècnica en Secretariat de Direcció per la Institució Cultural del CIC i Assistant Business Administrator per la UOC, entre d’altres titulacions. Ha treballat per l’administració pública, a l’empresa privada i en els darrers anys en el tercer sector.

Incidència

Agnès Felis Pròsper | afelis@acciosocial.org
Responsable d’Incidència d’ECAS des del 2021, és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va dirigir l’Agència de Comunicació Social d’ECAS des de la seva creació, l’any 2009, fins el 2021 que va finalitzar el projecte. Ha treballat en mitjans de comunicació, en l’àmbit de la comunicació institucional i en diverses produccions audiovisuals.

Comunicació

Estefania Bedmar Vallecillo | comunicacio@acciosocial.org
Responsable de Comunicació d’ECAS des de juny de 2022, és llicenciada en Periodisme i postgrau en Fotoperiodisme per la Univeristat Autònoma de Barcelona. Ha treballat en mitjans de comunicació, associacions vinculades a l’àmbit periodístic i en entitats del tercer sector.

Clara Gassiot Riu | comunicacioinsercio@acciosocial.org
Tècnica de Comunicació d’ECAS i Responsable de Comunicació del Projecte Next Diversitat i Empresa des de 2022, és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques especialitzada en Gestió Cultural i Cooperació Internacional. Ha dissenyat estratègies per la gestió i comunicació de diverses iniciatives i institucions, locals i internacionals, vinculades al món de la cultura, la creativitat, l’acció social i el turisme.

 

Projecte Next Diversitat i Empresa

Direcció 

Paula Cusí Echaniz | coordinacioinsercio@acciosocial.org
Responsable d’Inserció d’ECAS i Directora del Projecte Next Diversitat i Empresa des d’octubre de 2022, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i màster en Administració Internacional de l’empresa. Ha treballat en el sector de la cooperació internacional i l’acció social local a França, Espanya i Marroc.

Coordinació territorial

Raquel Fernández Navarrete | operativainsercio@acciosocial.org
Responsable d’operacions del Programa Next Diversitat i Empresa des de 2022, és llicenciada en Pedagogia i màster en Direcció i Administració d’Empreses. La seva trajectòria professional ha estat vinculada primerament al camp social i després a l’àmbit de la planificació estratègica territorial i les relacions institucionals.

Justificació econòmica

Hajar Oukhouya Ali | justificacioinsercio@acciosocial.org
Responsable de Justificació econòmica del Programa Next Diversitat i Empresa, és llicenciada en Administració i Direcció d’Empresa per la Universitat de Barcelona. Ha treballat al departament de gestió econòmica en entitats socials del tercer sector.

Comunicació

Suport administratiu

Glòria Gratacòs Cases | administracio@acciosocial.org

Les remuneracions i condicions de treball del personal contractat per ECAS es regeixen pel previst en l’Estatut dels treballadors i en el Conveni col·lectiu de Treball de Catalunya d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc.