Direcció General​

Mariona Puigdellívol Mort

Mariona Puigdellívol Morta | direccio@acciosocial.org
Directora General d’ECAS des d’abril de 2021, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i màster en Acció Solidària Internacional d’Europa. Ha ocupat diverses responsabilitats a Oxfam Intermón (2006-2021).

Adjunt a Direcció

Mijail Acosta Martínez

Mijail Acosta Martínez | adjuntdireccio@acciosocial.org
Adjunt a la direcció d’ECAS, incorporat a l’equip al gener de 2023. Té un recorregut professional de més de 30 anys treballant com a director en fundacions especialitzades en l’atenció social a col·lectius vulnerables.

Administració i Projectes

Mónica Rubio Fernández

Mónica Rubio Fernández | ecas@acciosocial.org
Responsable de l’àrea d’Administració i Projectes d’ECAS des d’octubre de 2017, és tècnica especialista en Administració per l’Institució Cultural del CIC. Ha treballat sempre en el món administratiu del tercer sector, la cooperació, l’administració pública i la sanitat.

Incidència

Agnès Felis Pròsper

Agnès Felis Pròsper | afelis@acciosocial.org
Responsable d’Incidència d’ECAS des del 2021, és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va dirigir l’Agència de Comunicació Social d’ECAS des de la seva creació, l’any 2009, fins el 2021 que va finalitzar el projecte. Ha treballat en mitjans de comunicació, en l’àmbit de la comunicació institucional i en diverses produccions audiovisuals.

Comunicació

Estefania Bedmar Vallecillo

Estefania Bedmar Vallecillo | comunicacio@acciosocial.org
Responsable de Comunicació d’ECAS des de juny de 2022, és llicenciada en Periodisme i postgrau en Fotoperiodisme per la Univeristat Autònoma de Barcelona. Ha treballat en mitjans de comunicació, associacions vinculades a l’àmbit periodístic i en entitats del tercer sector.

Projecte Diversitat i Empresa

Direcció

Paula Cusí Echaniz

Paula Cusí Echaniz | coordinacioinsercio@acciosocial.org
Responsable d’Inserció d’ECAS i Directora del Projecte Next Diversitat i Empresa des d’octubre de 2022, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i màster en Administració Internacional de l’empresa. Ha treballat en el sector de la cooperació internacional i l’acció social local a França, Espanya i Marroc.