Guia entitats Girona11.04.2016 | La Comissió Territorial d’ECAS a Girona ha publicat una Guia d’entitats d’acció social a Girona (PDF) que recull recursos i serveis de 21 entitats de gironines que treballen en àmbits diversos, des de l’atenció a la infància, a la cooperació internacional, la interculturalitat o l’acompanyament a persones amb discapacitat. La publicació posa a l’abast de l’administració local informació útil per identificar els programes que desenvolupen les entitats, de manera que es puguin establir col·laboracions entre el sector públic i el tercer sector, en la creació i gestió de serveis i en l’impuls de nous projectes.

Cada entitat compta amb una fitxa que descriu l’àmbit d’actuació, els col·lectius destinataris i ofereix les dades de contacte, entre d’altres. S’hi afegeix un llistat dels serveis que desenvolupa cada entitat actualment, altres que podria prestar i un històric d’activitats. S’han imprès 300 exemplars de la guia en paper i també es pot descarregar online en PDF.

La Comissió Territorial d’ECAS a Girona es va constituir al juliol de 2015. La publicació de la guia ha comptat amb el suport de la Diputació de Girona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Recommended Posts