20171221_nadal-Arrels21.12.2017 | Organitza Arrels Fundació

Per tal de trencar els prejudicis vers les persones sense llar, aquestes festes Arrels Fundació realitzarà accions al carrer amb l’objectiu d’apropar la ciutadania al sensellarisme i aconseguir la seva col·laboració.

 

Calendari d’accions:

  • Fins al 25 de desembre: podeu col·laborar amb Arrels adquirint una peça a l’exposició d’art solidari de la Galeria Comercial Sarrià (Major de Sarrià 108, Barcelona) on trobareu pintura, fotografia, gravat i escultura d’una dotzena d’artistes solidaris que criden #ningúdormintalcarrer.
  • Fins el 5 de gener (de 10h a 21h):  Arrels tindrà un stand a l’FNAC – Triangle de Barcelona per explicar a la ciutadania què significa viure al ras i com es pot col·laborar per fer possible el repte #ningúdormintalcarrer.  També es pot col·laborar adquirint un còmic del Miquel Fuster o recollint una samarreta, una clau o una postal que criden #ningúdormintalcarrer. Per fer-ho possible, fan falta persones voluntàries que donin un cop de mà a l’stand. Si hi voleu participar, adreceu-vos a comunicacio@arrelsfundacio.org.
  • Dimecres 3 de gener: sortiran al carrer a felicitar les festes nadalenques als ciutadans i ciutadanes que passegen per Barcelona. Repartiran imans gravats a mà per persones que acompanyem a Arrels i, sobretot, difondran el missatge #ningúdormintalcarrer. Si us voleu apuntar a la ruta, s’iniciarà a les 16.30h a la seu d’Arrels (carrer Riereta, 24).
  • Fins el 6 de gener: Si teniu pensat celebrar un dinar o sopar de Nadal amb la vostra empresa, família o grup d’amics, també ho podeu fer a favor de les persones sense llar. Gràcies a la iniciativa 10 menús 1 navidad, per cada 10 menús que es consumeixin en un dels 17 hotels de Barcelona participants, Catalonia Hotels & Resorts donarà un menú solidari al menjador de la Llar d’Arrels, on hi resideixen persones que han viscut al carrer i que tenen una salut fràgil.
  • Fins el 6 de gener: podreu comprar el tortell solidari en benefici de les persones sense llar. El trobareu en més d’una trentena d’establiments associats al Gremi de Flequers de Barcelona que, un any més, destinaran 1 euro de cada tortell que venguin a benefici d’Arrels.

 

Campanya de microdonacions perquè ningú celebri sol el Nadal

Per tal de poder celebrar el sopar de la Nit de Nadal acompanyats per voluntaris i treballadors d’Arrels, necessiten 2.380€ per aconseguir pagar el sopar de 120 persones sense llar. Per fer-ho possible, s’ha iniciat una campanya digital de microdonacions.

 

Felicita el Nadal amb HomelessCommons

Us proposen dissenyar les vostres felicitacions nadalenques fent ús de les imatges que trobareu a Homeless Commons. Són fotografies protagonitzades per persones que han viscut al carrer i que han cedit la seva imatge per trencar prejudicis i canviar la mirada de la societat vers les persones sense llar. Les podeu descarregar i fer servir per crear una postal de Nadal o per felicitar les festes a través de les xarxes socials. La vostra aportació  ajuda a fer possible el repte #ningúdormintalcarrer.

 

Recommended Posts