14.01.2020 | Jornades sobre Criminologia i Societat del Col·legi de Criminòlegs de Catalunya

Què és la criminologia? Què aporta a la comunitat? I a les empreses? Com s’aplica? Vols conèixer una mica més sobre aquesta ciència? Sabies que segurament estàs aplicant la criminologia al teu dia a dia i no ho saps? Tens un criminòleg o criminòloga al teu equip? Li has preguntat mai què és la criminologia?

Per donar resposta a tot això, els pròxims dies 19, 20 i 21 de gener, el Col·legi de Criminòlegs de Catalunya oferirà les Primeres Jornades de Divulgació de la Criminologia: “Criminologia i Societat” per tal d’apropar la nostra ciència i la seva aplicació a la societat i als diferents actors que hi intervenen.

Tant si la criminologia només et desperta curiositat, com si treballes a l’àmbit d’intervenció amb persones o en un pla més empresarial, et convidem a assistir a les I Jornades Criminologia i Societat on t’explicarem per què és necessària aquesta ciència a la nostra societat.

Les jornades es realitzaran en format virtual i cada una d’elles estarà centrada en una temàtica diferent: La Responsabilitat ciutadana, la Delinqüència i la Seguretat.  Amb ponències de 20 minuts de durada s’abordaran qüestions de contingut variat a càrrec de professionals de la Criminologia.

Les jornades són gratuïtes i s’emetran per streaming, però inscriu-te per rebre tota la informació al teu correu i accedir als contactes i els continguts de la jornada.

També et pots subscriu-re al nostre nou Canal de Youtube, des d’on s’emetran les jornades i on ben aviat compartirem més contingut!

INSCRIU-TE AQUÍ | SUBSCRIU-TE AL CANAL

Recommended Posts