10x10 Innovació social18.02.2016 | Sumar organitza la quarta edició d’aquesta trobada de professionals dels serveis socials per compartir idees, experiències i noves eines d’innovació en l’àmbit social. La jornada tindrà lloc el proper divendres, 18 de març, de 9:30 h a 14:00 h, al Cosmocaixa (C. Isaac Newton, 26 de Barcelona).

Durant l’acte es donaran a conèixer de manera àgil 10 projectes d’interès desenvolupats a Catalunya darrerament. Entre altres organitzacions, diverses entitats d’ECAS participaran amb els seus serveis: AFEV presentarà “enTàndem“, projecte de mentoria social per a infants i joves en risc d’exclusió; Intress, el seu servei d’atenció post-penitenciària amb acompanyament professionalitzat per la prevenció de la reincidència; la Fundació Apip-Acam, amb l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya, exposaran  el projecte “Casc antic sense fronteres”, que estudia l’estat de l’accessibilitat de la via pública i dels locals per proposar-ne millores assequibles; i la Fundació Germina presentarà l’empresa social Urban Time, que promou la continuïtat formativa en l’àmbit del lleure educatiu per joves en risc d’exclusió.

La jornada conclourà amb una conferència a càrrec del psicòleg i escriptor Rafael Santandreu. Ja us podeu inscriure a través d’aquest formulari. L’entrada és gratuïta.

Recommended Posts