Detall cartell jornada DDiPAS18.02.2016 | La xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) i la Diputació de Barcelona organitzen la 4a Jornada DDiPAS, en què es debatrà sobre ‘Temps i tercer sector: construïm entitats sostenibles i eficaces’.

Tindrà lloc dimecres 16 de març de 16.30 a 20h a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona i s’hi presentaran els primers resultats de l’estudi ‘Gestió del temps a les entitats socials: situació actual, reptes i dificultats’ elaborat per DDiPAS.

També inclourà una taula d’experiències amb la participació de Carolina Pallàs, responsable de Recursos Humans de  la Fundació Surt, la Beatriz Castillo, responsable de Comunicació i Responsabilitat Social de la Fundació Joia i la Laia Bonastra, responsable de Desenvolupament de Persones de Suara Cooperativa.

A més, es lliurarà el IV Premi Aspàsia en defensa de l’equitat de gènere, concedit per DDiPAS i l’Observatori del Tercer Sector. Les candidatures es poden presentar fins a l’1 de març.

La inscripció ja està oberta en aquest formulari online. També està disponible el programa en PDF.

Recommended Posts