09.07.2018 | Organitza Associació Benestar i Desenvolupament, Centre de Teràpia Interfamiliar i LaSalle Centre Universitari

20180709_Captura-expert-intervencionsS’obre el període d’inscripció a la 5ª edició del curs de postgrau d’Expert en Intervencions Multifamiliars en contextos socials, sanitaris i educatius, que tindrà lloc del novembre de 2018 a juny de 2019 a la seu d’ABD (Independència 384, Barcelona).

El curs està dirigit a professionals interessats en desenvolupar un treball terapèutic, educatiu i/o social amb grups multifamiliars. Han d’estar titulats en Psicologia, Medicina/Psiquiatria, Treball Social, Educació Social, Magisteri, Teràpia Ocupacional o Ciències de l’Educació.

Consta de 9 sessions presencials que tindran lloc un divendres a la tarda (de 16 a 21h) i un dissabte al matí (de 10 a 14h) de cada mes entre novembre i maig i dues sessions al juny.

Programa complet (PDF)

Informació, inscripció i matrícula a expertomultifamiliar@gmail.com

 

20180709_Captura-supervesio-intervencionsAixí mateix, es realitzarà un segon nivell d’aquesta formació, el Curs de Postgrau de Supervisió en intervencions grupals i multifamiliars en contextos sanitaris, educatius i familiars.  Aquest es durà a terme de també de novembre de 2018 a juny de 2019 a la seu d’ABD (Independència 384, Barcelona). Les classes tindran lloc un dijous al mes en horari de tarda (de 17 a 21h).

Programa complet (PDF)

Informació, inscripció i matrícula a expertomultifamiliar@gmail.com, especificant ‘Nivell II Barcelona’.

Recommended Posts