Cartell 'Posem els 5 sentits per la salut mental'29.09.2017 | Organitza Fòrum Salut Mental

El divendres 6 d’octubre, arran del Dia mundial de la Salut Mental, se celebraran diversos actes a la Plaça Universitat de Barcelona a partir de les 11h. Sota el lema ‘Posem els 5 sentits per la salut mental’, el presentador i comunicador Vador Lladó serà el mestre de cerimònies de la jornada. El president de Fòrum Salut Mental, Enric Arqués, i les convidades institucionals faran els respectius parlaments, i després Vador Lladó llegirà el manifest. La colla castellera universitària Trempats UPF serà l’encarregada de la cloenda de la celebració, fent un pilar de 4 després de l’acte institucional.

L’objectiu d’enguany és que tothom s’impliqui amb els 5 sentits en la millora i progrés de l’atenció en salut mental: mirar, escoltar, parlar, donar suport i intuir què podem fer perquè el futur sigui diferent.

El hashtag de la jornada serà #PosemEls5Sentits.

Programa

11-12.30h. Visita les carpes i participa en les activitats on implicarem els 5 sentits: Sopa de lletres, el joc de les emocions, el gust del bon llenguatge, rumors i estigmes i l’arbre de les olors. També podràs gaudir de música en directe mentre participes en les activitats.
12.30 h. Benvinguda a càrrec del periodista i presentador de TV3, Vador Lladó
12:30 h. Parlament del President del Fòrum Salut Mental, Sr. Enric Arqués
12:35 h. Discursos institucionals. S’espera la presència de l’alcaldessa de Barcelona, ​​Excma. Sra. Ada Colau; la Consellera de Treball, Afers SOcials i Famílies, Sra. Hble. Dolors Bassa i Coll i el Conseller de Salut, el Sr. Hble. Antoni Comín i Oliveres
12:40 h. Lectura del manifest a càrrec del periodista Vador Lladó.
12:40 h. Tancament de l’acte amb els castellers de la Universitat Pompeu Fabra, Trempats de la UPF

Recommended Posts