29.09.2017 | Nota de premsa de La Confederació i la Taula d’entitats del Tercer Sector Social

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya han aprovat adherir-se a la Taula per la Democràcia impulsada per sindicats, associacions empresarials i altres organitzacions de la societat civil catalana.

D’aquesta manera, el Tercer Sector Social se suma a la voluntat de donar una resposta unitària, pacífica i coordinada en defensa de les institucions catalanes i els drets fonamentals davant la situació que s’està produint els darrers dies al nostre país.

Amb l’adhesió de la Taula del Tercer Sector i La Confederació a la Taula per la Democràcia, el Tercer Sector Social considera que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva, i per això, insta les institucions europees i internacionals a vetllar perquè així sigui. El Tercer Sector Social considera, juntament amb les altres entitats signants, que cal donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.

La Taula del Tercer Sector i La Confederació representen milers d’entitats que treballen per la defensa dels drets socials i civils de les persones. Per tot això, donen ple suport a les institucions catalanes i refermen el seu compromís amb la democràcia.

Recommended Posts