Equip tècnic

Inici / Qui som? / Equip tècnic

Gerència

Jordi Gusi Puig | jgusi@acciosocial.org
Gerent d’ECAS des de 2006, és llicenciat en Econòmiques, màster en funció gerencial d’ONGD per ESADE i postgrau en economia social per la Universitat de Barcelona. Ha estat director general d’acidH (1998-2004) i director de Recursos Humans de Metges sense Fronteres a Sudan i Libèria. És  soci cofundador de Tandem Social.

Administració i Projectes

Mónica Rubio Fernández | ecas@acciosocial.org
Responsable de l’àrea d’Administració i Projectes d’ECAS des d’octubre de 2017, és tècnica especialista en Administració per l’Institució Cultural del CIC. Ha treballat sempre en el món administratiu del tercer sector, la cooperació, l’administració pública i la sanitat.

Agència de Comunicació Social

Direcció

Georgina Marín Nogueras | redaccio@acciosocial.org
Responsable de l’Agència de Comunicació Social durant una substitució, ha estat tècnica de comunicació d’ECAS (2010-2016) i tècnica de la xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDIPAS) (2013-2016). Llicenciada en Periodisme a la UAB i Graduada en Antropologia Social i Cultural a la UB.

Agnès Felis | afelis@acciosocial.org

Redacció

Mariona Picas Alsina | comunicacio@acciosocial.org
Llicenciada en Comunicació Audiovisual, és redactora de l’Agència de Comunicació d’ECAS des de desembre de 2016. Ha treballat en el món de la ficció televisiva durant deu anys i sempre ha estat en contacte amb el món social fent tasques de voluntariat.

 

Les remuneracions i condicions de treball del personal contractat per ECAS es regeixen pel previst en l’Estatut dels treballadors i en el Conveni col·lectiu de Treball de Catalunya d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc per als anys 2013-2018

Contacteu-nos

No es llegible? Recarrega-ho captcha txt