mapalaboral_petit-300x191Mapalaboral.org és un web d’orientació i acompanyament en el procés d’incorporació dels joves al mercat laboral, produït per ECAS amb el patrocini d’InfoJobs i la col·laboració del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i del programa Incorpora de “la Caixa”. El desenvolupament del web es basa en les eines elaborades per la Comissió d’Inserció Sociolaboral d’ECAS en el marc de la Proposta metodològica d’inserció laboral per a joves

Mapalaboral ofereix activitats, recursos, informacions i materials de suport amb  l’objectiu d’apropar els joves al món laboral orientant-los en el seu trajecte professional, i proveint-los alhora de les coordenades perquè decideixin el camí que volen seguir. Els joves poden seleccionar, amb l’ajuda d’orientadors o educadors, els recursos necessaris en cada cas per desenvolupar la seva trajectòria.

Està disponible en català i en castellà. (El 2014 es va presentar a un grup de professionals de diferents entitats socials d’Andalusia gràcies a un acord d’ECAS amb la Fundació ‘la Caixa’ per ampliar l’abast de l’eina.)