Projecte de Governança d’ECAS

Inici / Què fem? / Projecte de Governança d’ECAS

Captura-cartell_SUMEMEl projecte per crear el Marc conceptual de Governança d’ECAS s’està portant a terme entre 2018 i 2019. Té per objectiu analitzar la percepció que es té de l’activitat i la governança d’ECAS, conèixer les expectatives de les entitats en entrar a formar-ne part, el seu grau de participació  i els seus objectius de futur pel que fa a l’activitat de la federació. Aquest procés es realitza amb l’acompanyament de la consultoria Col·lectiu Indrets.

La primera fase del projecte s’inicia amb una ronda de reunions del Col·lectiu Indrets –acompanyats de representants del Grup de Treball de Governança– amb les entitats membres, on es duran a terme entrevistes en profunditat. La fase pilot de les entrevistes es realitzarà amb organitzacions que formen part de la Junta Directiva i, posteriorment, es visitarà tota la resta d’entitats d’ECAS.

En la segona fase del projecte s’analitzarà tota la informació recollida i es farà un informe de diagnosi i propostes de millora que es compartirà amb totes les entitats membres d’ECAS.

Passos del projecte (PDF)

 

Contacteu-nos

No es llegible? Recarrega-ho captcha txt