06.09.2013 | Des d’aquest mes de setembre, el diari Ara dedica un espai fix a les pàgines de societat a explicar la tasca que desenvolupen les diferents entitats socials catalanes que treballen amb col·lectius en risc d’exclusió social. Els diferents contingut es recullen a l’espai online #ARAfempinya, on ja es poden consultar els reportatges que el diari ha dedicat a les entitats membres d’ECAS Casal dels Infants (veure reportatge), Fundació Salut i Comunitat (veure reportatge), Fundació SER.GI (veure reportatge) i Fundació Acollida i Esperança (veure reportatge). D’aquesta manera, el diari vol contribuir a fer visible l’acció social a Catalunya en l’actual context de crisi econòmica.

En el marc d’aquesta mateixa campanya, per cada nova subscripció a l’Ara durant el mes de setembre el diari en regala una de trimestral a l’entitat social que triï el subscriptor. Des de la pàgina de subscripcions del diari i en el moment de formalitzar-la es pot escollir l’entitat social que es vulgui, o deixar que la triï el diari de forma aleatòria. Una vegada assignada la subscripció de regal, l’Ara es posa en contacte amb l’entitat mitjançant una carta i se li fa arribar el diari en paper o els vals per a bescanviar a qualsevol quiosc, en cas que la població de l’entitat no tingui entrega a domicili. Ja s’han beneficiat d’aquesta iniciativa una cinquantena d’entitats socials catalanes.

Recommended Posts

2 Comments

  1. Bon dia Chantal,
    T’eviem per correu electrònic el contacte de l’Ara amb qui has de parlar per gestionar-ho.
    Gràcies,

    ECAS

  2. Bona tarda,

    Els escric desde la Fudació Soñar Despierto, és una organització sense ànim de lucre que promou iniciatives a Catalunya, Madrid i Valencia destinades als nens, procedents d’entorns difícils amb escassos recursos.
    Col.laborem amb menors que viuen en centres d’acollida i centres residencials.

    Ens agradaria poder sortir publicats al diari com a entitat.
    Estem treballant per poder traduir la WEb al català, però per ara el cost que ens representa es massa gran.

    Gràcies


Comments are closed for this article!