El 2 d’octubre, de 10h a 13:30h al Hub Social, tindrà lloc la jornada Coproducció de polítiques públiques sociocomunitàries en l’àmbit europeu: experiències i aprenentatges.

En base a l’estudi Coproducció de polítiques públiques entre administracions i entitats socials amb participació ciutadana: experiències europees, realitzat per ECAS en el marc de la seva col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, l’acte públic de presentació de la recerca liderada per Itziar González-Virós oferirà un espai per a la reflexió i la posada en comú d’experiències i aprenentatges dels diversos actors implicats en la coproducció de polítiques públiques amb mirada comunitària en l’àmbit social. 

 

PROGRAMA PROVISIONAL

  • 10 h Benvinguda

    A càrrec de Maria Eugènia Gay, segona tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, directora de l’Àrea de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, i Natàlia Valenzuela, copresidenta d’ECAS.

  • 10.10 h Exposició de l’estudi Coproducció de polítiques públiques entre administracions i entitats socials amb participació ciutadana: experiències europees.

    A càrrec de la investigadora, Itziar González-Virós.

  • 10.40 h Aprenentatges de les experiències europees.

    Amb Itziar González-Virós i representants d’Hernani Burujabe (País Basc), Thriving Places (Escòcia) i Projecte Social Bonnefoi (França).

  • 11.50 h Pausa-cafè
  • 12.10 h Reptes i oportunitats en el marc del Fòrum Social Metropolità.

    Exposició de la tasca realitzada fins ara en l’avenç de la col·laboració público-social a l’àrea metropolitana. A càrrec de Sònia Fuertes i debat amb representant d’administració local i membre de la Junta Directiva d’ECAS/entitat impulsora del FSM.

  • 12:50 h Conversa amb Ricard Gomà, director de l’Institut Metròpolis, i  Marta Cid, membre del grup de treball de coproducció de polítiques públiques d’ECAS.

    Diàleg sobre la col·laboració entre el món acadèmic, el món social i les administracions públiques per a la generació de polítiques públiques.

Conducció de la jornada a càrrec de Mariona Puigdellívol, directora general d’ECAS.

INSCRIPCIONS

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *