captura peces02.10.2017 | ECAS organitza, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la jornada ‘Aliances locals per a municipis inclusius. Ajuntaments, empreses i entitats socials al servei de la ciutadania i de la cohesió‘. Tindrà lloc divendres 27 d’octubre de 9.30 a 14h al Palau Macaya de Barcelona amb l’objectiu de difondre els valors de la cooperació entre sectors per millorar la inclusió; compartir coneixement sobre estratègies i metodologies de treball per construir i dinamitzar aliances locals; i dotar-se d’arguments, base teòrica i casos d’èxit per animar a emprendre iniciatives de promoció d’aliances a nivell local.

La trobada va dirigida a tècnics municipals, encarregats de dinamitzar xarxes locals d’inclusió i tècnics de les àrees econòmiques i socials en general. També pot ser interessant per a responsables d’entitats socials o institucions d’acció social, representants de xarxes locals de comerç, indústria o serveis i associacions de veïns.

La conferència marc anirà a càrrec d’Alfons Cornella, fundador i president d’Infonomia, i posteriorment hi haurà una taula rodona sobre ‘Factors d’èxit per a aliances profitoses’ amb Lluís Esteve, assessor d’Educació de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat; Nacho Sequeira, director de la Fundació Èxit; i David Camps, director de Marketing i Comunicació de la Fundación DKV Integralia.

Després d’una dinàmica d’imaginació d’aliances es presentarà la publicació Aliances locals per a municipis inclusius, editada per ECAS.

+info i programa

Recommended Posts