dialeg DesmondTutu_fotos ecard27.05.2014 | El proper dimecres 4 de juny a les 10.30h celebrem un diàleg amb el títol ‘Desigualtats i risc de violència: És possible la cohesió social sense garantir la dignitat?’ que comptarà amb la participació de l’arquebisbe Desmond Tutu, Premi Nobel de la Pau i Premi Internacional Catalunya 2014; el sociòleg Sebastià Sarasa, professor de la Universitat Pompeu Fabra; i la presidenta d’ECAS, Teresa Crespo. El moderarà la periodista Milagros Pérez Oliva, d’el diari EL PAÍS.

L’acte, organitzat per ECAS amb el sup0rt de la Generalitat i l’Obra Social “la Caixa”, tindrà lloc al Palau Macaya (Passeig Sant Joan 108, Barcelona). Per assistir-hi cal inscriure’s a través d’aquest formulari online.

 

Recommended Posts

1 Comment

  1. Soy voluntario y socio en la Associación Centre dÀcollida Assis. Cuando en el día a día se ven las consecuencias de la desigualdad y el libro de Piketty habla del sistema que las crea, es interesante conocer las experiencias y el saber de Desmond Tutu en Sudáfrica, para entre todos cambiar las cosas y ayudar mejor a los que las padecen.


Comments are closed for this article!