programa sobre pobresa energètica02.08.2016 | Divendres 29 de juliol ha conclòs la primera edició d”Energia, la justa’, programa de lluita contra la pobresa energètica impulsat per diverses entitats d’ECAS, l’Ajuntament de Barcelona i Ecoserveis.

El programa posat en marxa un servei d’intervenció en llars afectades per la pobresa energètica, derivades dels centres de serveis socials de Barcelona. Aquest servei ha estat dut a terme per 100 professionals -el 52% dels quals en situació d’atur de llarga durada—, formats com a agents i informadors d’eficiència energètica i contractats en el marc dels plans d’ocupació.

Des del mes de març s’han efectuat 3.000 intervencions, fruit des les quals s’han gestionat 733 bons socials d’electricitat, 680 canvis de potència en factures d’electricitat i 282 talls d’electricitat.

ABD ha coordinat el programa, on han participat la Fundació Mercè Fontanilles, Ciutat i Valors, Fundació Salut i Comunitat, Suara, Fundació Surt, Àmbit Prevenció i Iniciatives Solidàries.

Recommended Posts