El pròxim dimarts 30 d’abril, de 12h a 14h al CaixaForum Macaya (Pg. de Sant Joan 108, Barcelona), organitzem l’acte “Fractura o nou pacte social”?.

 

Serà una jornada molt especial on presentarem el nou informe INSOCAT 17 Una mirada retrospectiva a 10 anys d’INSOCATs: cronificació de la pobresa i creixement de la precarietat i on conversarem amb Pablo Simón, politòleg, investigador, divulgador, analista i una de les veus més originals de l’anàlisi política actual a Espanya.

 

Aquesta dissetena edició de l’informe, que coincideix amb els 10 anys des del primer INSOCAT, analitza i radiografia la situació social a Catalunya de la darrera dècada i fa propostes de les funcions i rols que les entitats socials defensen jugar en l’escenari d’alta complexitat que vivim actualment.  

 

Durant l’acte abordarem, més enllà de les dades, el context polític actual i els reptes socials que afronta Catalunya, i explorarem les palanques que tenim des de l’acció social per fer que la política estigui al servei de la ciutadania.

 

PROGRAMA

 

12.00h – Benvinguda

Amb Natàlia Valenzuela, copresidenta d’ECAS

 

12.10h – Presentació informe INSOCAT 17

Amb Quim Brugué, investigador i coautor de la recerca, i Marta Garcia, membre del consell assessor de l‘informe

 

13.00h – Conversa amb Pablo Simón

Amb Pablo Simón, politòleg, investigador, divulgador i analista, i Mariona Puigdellívol, directora general d‘ECAS

 

INSCRIPCIONS

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *