labora_ilustracio-240x30026.05.2016 | El programa Làbora organitza la segona edició de la seva jornada anual ‘Espai Làbora’ dilluns 6 de juny de 9 a 14 h al Born Centre de Cultura i Memòria (Plaça Comercial 12, Barcelona).

L’acte serà inaugurat per Laia Ortiz, tercera tinenta d’alcaldia de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Teresa Crespo, presidenta d’ECAS; Catalina González, presidenta de FEICAT i Josep Quitet, president provincial de Creu Roja de Barcelona; els quals també faran entrega del segell Làbora a les empreses i entitats col·laboradores.

A partir de les 11.15 h començarà l’espai de networking i formació per a les persones participants del mateix programa. Fins la cloenda de la jornada, els assistents podran assistir a entrevistes de feina individualitzades i grupals. D’altra banda, es desenvoluparan tallers simultanis sobre videocurrículum, la utilització d’aplicacions mòbils en la recerca de feina, elevator pitch, i la connexió creativa amb els propis talents. Les formacions seran impartides per professionals de la inserció sociolaboral de Fundació Èxit, Probens, Genidees i Barcelona Activa.

Programa_II_Jornada_ESPAI_LABORA (PDF)

Recommended Posts