28.10.2020 | III Jornada d’acció social: la comunicació no violenta

Els propers dies 26 i 27 de novembre celebrarem la III Jornada d’Acció Social, que dedicarem a la comunicació no violenta. De la mà del Campus de Cohesió i Compromís Social de la Universitat de Girona i la Facultat d’Educació i Psicologia, ECAS organitza dues jornades en què parlarem de la comunicació no violenta, un corrent de comunicació que promou el desenvolupament de l’escolta atenta i l’observació sense judicis, tant per a la resolució de conflictes com per comunicar des d’una consciència més profunda i efectiva.

La primera jornada començarà amb una presentació de Montserrat Vila, degana de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona i Xavier Puig, president d’ECAS. Sylvie Hörning impartirà el taller ‘La Comunicació No Violenta al servei de l’acció social’, i a continuació hi haurà una taula d’experiències i el tancament d’aquest primer dia.

El dia 27, novament Sylvie Hörning, amb Ángeles García Gordillo (de l’Associació Espanyola de Comunicació No Violenta), oferiran el taller ‘Obrir l’espai a l’escolta mútua’.

Inscripcions | Programa complet

Recommended Posts