Skip to content

01.10.2013 | El proper 15 d’octubre organitzem –amb ACAF i la col·laboració d’UpSocial, XES, FETS i la revista Alternativas Económicas— la jornada ‘Alter Finance: Recuperem els diners al servei de les persones’, de 9.15 a 14.15 hores al CaixaForum de Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8). La inscripció és gratuïta i ja és oberta a través d’aquest formulari online.

Després de la inauguració per part dels presidents d’ACAF i ECAS, Miquel de Paladella i Teresa Crespo, respectivament, el director d’Alternativas Económicas, Andreu Missé, moderarà una taula rodona en què participaran Begoña Román, professora d’Ètica de la UB; Josep Maria Miró, director de Projectes d’Innovació Social a l’Ajuntament de Barcelona; i Javier Creus, expert en economia col·laborativa, models de negoci P2P oberts, innovació oberta, ciutadans i societat en xarxa.

A continuació es presentaran iniciatives alternatives al sistema actual de finançament i assegurances (CAF, Arç, Fiare, Coop57, Fes GEST) i en la darrera part de la jornada hi haurà dos tallers de treball amb les eines presentades: CAF (Comunitats Autofinançades) i taller d’inversió responsable (Coop57, Fiare). Clouran la trobada Jordí Marí, co-fundador de FETS, i Albert Cañigueral, fundador de Consumo Colaborativo i OuiShare Connector.

+info: blog de la jornada | web ECAS | programa en PDF