01.10.2013 | El proper 15 d’octubre organitzem –amb ACAF i la col·laboració d’UpSocial, XES, FETS i la revista Alternativas Económicas— la jornada ‘Alter Finance: Recuperem els diners al servei de les persones’, de 9.15 a 14.15 hores al CaixaForum de Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8). La inscripció és gratuïta i ja és oberta a través d’aquest formulari online.

Després de la inauguració per part dels presidents d’ACAF i ECAS, Miquel de Paladella i Teresa Crespo, respectivament, el director d’Alternativas Económicas, Andreu Missé, moderarà una taula rodona en què participaran Begoña Román, professora d’Ètica de la UB; Josep Maria Miró, director de Projectes d’Innovació Social a l’Ajuntament de Barcelona; i Javier Creus, expert en economia col·laborativa, models de negoci P2P oberts, innovació oberta, ciutadans i societat en xarxa.

A continuació es presentaran iniciatives alternatives al sistema actual de finançament i assegurances (CAF, Arç, Fiare, Coop57, Fes GEST) i en la darrera part de la jornada hi haurà dos tallers de treball amb les eines presentades: CAF (Comunitats Autofinançades) i taller d’inversió responsable (Coop57, Fiare). Clouran la trobada Jordí Marí, co-fundador de FETS, i Albert Cañigueral, fundador de Consumo Colaborativo i OuiShare Connector.

+info: blog de la jornada | web ECAS | programa en PDF

 

Recommended Posts

1 Comment

  1. FUNDACIO DE TREBALL SOCIAL PER LA INCLUSIÓ DE PERSONES EN RISC QUE VOL GUANYAR EFICIENCIA IMPULSANT INICIATIVES D’ECONOMIA SOCIAL DES DE LA PROXIMITAT


Comments are closed for this article!