02.06.2020 | Ja podeu gaudir de tot el cicle de converses ‘La cohesió social en temps de la Covid-19’ que hem impulsat des de la Comissió territorial d’ECAS a Girona i el Campus Cohesió i Compromis Social de la Universitat de Girona amb l’objectiu de generar espais de diàleg i reflexió entre acadèmics i professionals de diferents àmbits.

1. ‘Educació, virtualitat i famílies’

Hi participen Lidón Gasull, directora de la FaPaC, i Juan González, professor del Departament de Pedagogia i membre grup de recerca UdiGitalEdu de la UdG.

2. ‘Discapacitat i Salut Mental: impacte i reptes’

Hi participen Montse Cardona de l’Equip Directiu de la Fundació TRESC i Maria Pallisera Díaz, professora del departament de Pedagogia i Coordinadora del Grup de Recerca en Diversitat de la UdG.

3. ‘Valor y trato a las persones mayores’

Hi participen Patrícia Cendrós Ramírez, directora de la Residència La Ginesta de la Fundació Privada Sant Andreu de Castellcir; la Dra. Pilar Monreal Bosch, cap del Grup de Recerca ECiS, del departament de Psicología de la Universitat de Girona; i Lourdes Bermejo, Dra. CC. de l’Educació, consultora independent i vicepresidenta de gerontologia de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología (SEGG).

4. ‘Reptes i oportunitats dels serveis socials davant la Covid-19’ 

Hi participen Teia Fàbrega, directora del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i Xevi Casademont, del grup de recerca CISA de la Universitat de Girona.

5. ‘La dignitat de les cures, l’assignatura pendent’

Hi participen Jessenia Lagos, presidenta de l’associació Dones Endavant de Girona i Salvador Martí, catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Girona.

6. ‘Govern, democràcia i col·laboració’ 

Hi participen Quim Brugué, professor de la Universitat de Girona i Daniel Tarragó, sociòleg i soci-director de Neòpolis, una consultoria estratègica d’innovació social. 

7. ‘La protección a la infancia en temps de Covid-19’

Hi participen Carme Montserrat, professora de la Universitat de Girona i membre del grup de recerca Liberi i Laia Planagumà, de la Cooperativa SUARA.

8. ‘La gestió del sensellarisme en moments d’excepcionalitat’

Hi participen Rosa Angelats, directora de “La Sopa” i Fran Calvo, investigador del departament de Pedagogia i de l’Institut de Recerca sobre Qualitat de Vida de la Universitat de Girona.

9. ‘Territori, vulnerabilitat, comunitat’

Hi participen Francina Planas, de l’equip directiu de l’associació VINCLE, i Ismael Blanco, des de l’IGOP (Institut de Govern Polítiques Públiques de la UAB).

10. ‘Desigualtats educatives i acció comunitària’

Hi particpen Albert Quintana, del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona i coordinador Territorial d’Educació 360, i Moisès Esteban-Guitart, director de l’institut de Recerca Educativa de la Universitat de Girona.

11. ‘La creixent vulnerabilitat de les persones migrades’

Hi intervenen Lluís Puigdemont, director de la Fundació Ser.Gi, i Mostafà Shaimi, professor de la Universitat de Girona.

Recommended Posts