Loli Rodríguez24.05.2016 | La Comissió de Famílies d’ECAS té una nova coordinadora: Loli Rodríguez Iglesias, de la Fundació IDeA, substitueix Mari Pau Martínez, de Salesians Sant Jordi, en aquesta tasca.

Loli Rodríguez (Pontevedra, 1972) és infermera (DUI) de formació i habilitada com a educadora pel Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya. Havent començat el contacte amb l’àmbit social des del voluntariat al Centre Loyola de Vigo i a Càrites, comença a desenvolupar la seva trajectòria professional a Catalunya en l’Associació Main, on forma part de la Junta Directiva i exerceix com a educadora de centre obert i de Programes de Garantia Social.

Posteriorment, participa de la creació de la Fundació IDeA, de la que és directora general i on també ha estat directora i coordinadora de l’àrea de lleure educatiu i formació. Ha estat també coordinadora de la Ludoteca de la DGAIA i directora del Centre d’urgències Coda, del Centre d’Acolliment Coda i del Centre d’Acolliment Petit Coda. Actualment, es dedica plena a la funció de gerència i directora General en IDeA i participa en el disseny i implementació del projecte TSEMBA amb la fundació Main en Maputo (Moçambic).

Recommended Posts