24.07.2015 |comissio-territorialAquesta setmana s’ha constituït la Comissió Territorial d’ECAS a Girona formada inicialment per quinze entitats, dotze de les quals van participar dimecres a la reunió fundacional: Acollida i Esperança, Casal dels Infants, Cepaim, IReS, Oscobe, Plataforma Educativa, Salesians, Suara, Ventijol i Vincle. També en són membres SER.GI, TRESC i Astrid 21. Es tracta d’un conjunt d’organitzacions heterogènies i amb diversos àmbits d’activitat, però que formen part d’ECAS perquè comparteixen la visió i els valors de la federació, i que des d’aquest nucli comú mantindran un espai de treball conjunt per sumar esforços i endegar accions o projectes quan sorgeixi l’ocasió. D’entrada, el 2016 està previst publicar una guia de serveis de les entitats al territori.

A la trobada hi van prendre part Sílvia Durany i Francesc Rodríguez de Vincle, David Sempere i Laura Maynegre d’Oscobe, Elisenda Xifré de Suara, Ferran López del Casal dels Infants, Mari Àngels Fuentes de Ventijol, David Cuenca de Salesians Sant Jordi, Joaquim Aiguabella d’Acisi i Cepaim, Laura Martínez d’Acollida i Esperança, Sergi Pascual d’IReS, Albert Rosa de Plataforma Educativa i, per part d’ECAS i de l’Agència de Comunicació Social, Jordi Gusi, Irene Cañellas, Gina Marín i Agnès Felis.

comissio-territorial2 comissio-territorial3 comissio-territorial4

La proximitat en l’atenció a les persones i l’arrelament al territori són dos dels trets característics de les entitats membres d’ECAS, que compta també amb una Comissió Territorial a Tarragona.

Recommended Posts