1La xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) i l’Observatori del Tercer Sector convoquen la tercera edició del Premi ASPÀSIA en defensa de l’equitat de gènere, un reconeixement a la trajectòria de persones que hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’empoderament de les dones.

Les candidatures es poden presentar fins l’1 de de març a través d’aquest formulari online i el premi es lliurarà la xarrera setmana de març en el marc d’una jornada organitzada per DDiPAS (properament en rebreu més informació).

Bases del Premi (PDF) | Formulari de presentació de candidatura

1En la seva primera edició, celebrada el 2013, el Premi ASPÀSIA va reconèixer la treballadora social Concepció Requena. I en la segona edició, el 2014, la llarga trajectòria professional i docent de Sara Berbel i, amb una menció especial, aDelicia Coronado, directora i docent en diferents poblacions andines al Perú.

Us animem a participar-hi i presentar les vostres propostes. Els moviments veïnals i associatius, les organitzacions socials, col·legis professionals, universitats, centres educatius i administracions públiques són espais naturals de participació en el desenvolupament d’aquestes trajectòries.

Recommended Posts