10.06.2020 | Organitza Projecte Lliures

S’ha obert el termini de presentació de projectes per a la convocatòria del Projecte Lliures per finançar projectes específics que compensin les situacions d’emergència derivades de l’impacte de la COVID-19 entre la població més vulnerable. Podeu presentar les vostres sol·licituds fins el 30 de juny de 2020 a les 23:59h.

Després de la Covid-19, les xifres de les desigualtats a Catalunya s’han agreujat: més d’un milió de persones desocupades, més de 5.000 persones en situació de sense llar, més de 180.000 infants i joves sense accés a ordinadors o sense connexió a internet, l’increment de més d’un 88% de les trucades per casos de violència masclista i l’augment d’un 40% més de peticions durant el mes de maig al Banc d’Aliments respecte d’abans de la crisi.

En aquest context, el Projecte Lliures va engegar una campanya de captació de fons al maig per poder finançar projectes socials i de base comunitària que lluitessin per fer front a les emergències socials agreujades per aquesta crisi en 4 àmbits: (1) pobresa cronificada i exclusió agreujada per l’atur; (2) infants i joves en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social; (3) manca d’una llar digne (4) emergència alimentària i de necessitats bàsiques.

Gràcies a l’esforç col·lectiu de totes les persones que han fet una aportació, s’han pogut recollir 150.000 euros, els quals es posen al servei de les entitats en aquesta convocatòria, de caràcter extraordinari, per finançar, amb una dotació econòmica de fins a 30.000 euros, un màxim de 8 projectes en els àmbits descrits anteriorment.

Si teniu algun dubte, podeu consultar les Preguntes Freqüents.

Documentació

Bases de la convocatòria
Formulari de presentació de solicituds
Document de solicitud ‘Fitxa de projecte’

Recommended Posts