El proper 27 de setembre tindrà lloc la jornada Obrint portes, un espai de debat i reflexió sobre la xarxa d’acció social per la reinserció organitzat per la Comissió d’Àmbit penitenciari d’ECAS. Les sessions giraran al voltant de dos eixos: l’acció de les entitats socials en el terreny de l’execució penal i la seva col·laboració amb la resta d’actors que intervenen en la reinserció de les persones privades o exprivades de llibertat. La programació de la jornada (privisional) inclou dues taules rodones i bones pràctiques de col·laboració entre entitats i amb empreses.

Des d’ECAS convoquem els diferents professionals que desenvolupen la seva tasca en l’àmbit de l’execució penal a participar de la jornada per tal de posar en comú les seves experiències i analitzar conjuntament la funció rehabilitadora i inseridora que duen a terme.

La jornada tindrà lloc de 9 a 15 hores al CaixaFòrum de Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona) i ja podeu formular la vostra inscripció (gratuïta) a través del correu electrònic ecas@acciosocial.org. El període d’incripcions finalitzarà el proper 23 de setembre.

Recommended Posts