11.01.2021 | Campanya de la Fundació Salut Alta

  • El confinament ha destapat moltes necessitats de la població vulnerable que viu al barri de La Salut de Badalona, fent que des de la Fundació Salut Alta s’hagi ampliat el ventall d’activitats i serveis a les persones.
  • Per fer front a les despeses generades es necessita aconseguir 10.000€. Aquests estan dividits en sis reptes econòmics diferents, oferint al donant la possibilitat d’escollir on vol destinar la seva aportació.
  • Fins al 15 de gener es pot col·laborar amb la campanya a través de microdonacions a la web, Bizum o fent una transfarència bancària.

“Quan tots els serveis tanquen hi ha necessitats que es destapen. I especialment ho fan en aquells barris on la població ja patia abans de la pandèmia”. Així ho denuncia la Fundació Salut Alta que ha vist com aquest 2020 s’han destapat moltes necessitats de la població vulnerable que viu al barri de La Salut de Badalona, ja sigui a nivell econòmic, d’habitatge, d’alimentació, laboral, de suport escolar, entre d’altres. Davant aquesta realitat l’entitat ha ampliat serveis i projectes i fa una crida a la ciutadania a donar un cop de mà per donar resposta a les necessitats detectades.

Què passa quan tot tanca?

La Magdalena fa mesos que està lluitant per mantenir el treball, amb el temor a ser desnonada i intentant oferir una bona educació als seus fills que, amb el confinament, han desbordat límits i rutines. El confinament i el col·lapse administratiu d’atenció a serveis socials bàsics està passant factura en el seu dia a dia. Per això aquest curs des de la Fundació Salut Alta s’ofereix una tarda a la setmana d’acompanyament familiar per donar eines i fer front a les dificultats. 

Com aquesta situació, durant el 2020 la Fundació està acompanyant i donant resposta a les necessitats detectades de més de 250 nens, nenes i adolescents, 70 famílies i 50 dones del barri.

#OferimRespostes

Les necessitats d’infants i famílies necessiten respostes reals i concretes. Com a novetat, engeguem una campanya amb sis reptes econòmics diferents. Cadascun respon a una necessitat concreta detectada que des de l’entitat badalonina s’està donant resposta. Així que el donant pot escollir on vol destinar la seva aportació.

Com col·laborar?

Fins al 15 de gener, es pot fer un donatiu a través de la pàgina web, escollint un dels reptes on col·laborar. A més, es pot fer un Bizum amb el codi 33399 o bé una transferència bancària al número de compte ES52 2100-0463-81-0200082746 amb el concepte “Oferim respostes”.

Accedeix a la campanya #OferimRespostes

Recommended Posts