Guia entitats Girona

Crònica de la presentació | Notícia 02.02.2017

17.01.2017 | La Comissió Territorial d’ECAS a Girona presentarà finalment la ‘Guia d’entitats d’acció social a Girona’ (PDF) el proper 2 de febrer a les 11.30h a l’Hotel d’Entitats de Girona (Rutlla 22).

L’acte comptarà amb la presència de de Teresa Crespo, presidenta d’ECAS, Jordi Pascual, delegat a Girona de la Taula d’entitats del Tercer Sector de Catalunya, Josep Fermí Santamaria, vicepresident de DIPSALUT i Marta Casacuberta, directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Aquesta publicació recull recursos i serveis oferts per vint-i-una entitats que treballen en àmbits diversos com l’atenció a la infància, la cooperació internacional, l’ocupabilitat, la interculturalitat, l’acompanyament de persones amb discapacitat i l’educació, entre d’altres. D’aquesta manera, posa a l’abast de l’administració local informació útil per identificar els programes que desenvolupen les entitats i, així, poder establir col·laboracions entre el sector públic i el tercer sector en la creació i gestió de serveis i en l’impuls de nous projectes.

La ‘Guia d’entitats d’acció social al Girona’ és el resultat de la col·laboració d’ECAS amb la Diputació de Girona i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Recommended Posts