TALLER | SALUT MENTAL EN EL TREBALL. EINES PRÀCTIQUES DE GESTIÓ D’EQUIPS
POSTPOSAT

Seu d’ECAS | Via Laietana 54, 1r pis (sala d’actes)

 

Formació a càrrec d’Aleix Caussa director financer de Spora Consultoria Social, titulat amb el Programa de Direcció General (IESE), Postgrau en Direcció d’Empreses (UPF) i Diploma d’Estudis Avançats (DEA) en recerca qualitativa del Programa de Doctorat de Psicologia Social (UAB).

Encara que moltes organitzacions entenen l’impacte que té la salut mental en el lloc de treball, pot ser difícil crear un ambient laboral mentalment sa. S’estima que una de cada quatre persones experimenta un problema de salut mental al llarg de la seva vida, i que un de cada sis empleats passa per una depressió, té ansietat o problemes relacionats amb l’estrès en qualsevol moment.

La creació d’una cultura laboral mentalment sana implica moltes coses, però un bon lloc per començar és assegurar-vos que tant direcció com els càrrecs intermitjos comparteixen una visió respecte de la importància de la bona salut mental en el lloc de treball i com donar suport als treballadors que estan començant a passar-ho malament.

Està dirigit a personal de direcció, recursos humans i càrrecs intermitjos.

Programa

 1. Salut mental i treball
 2. La promoció del benestar en l’àmbit laboral
 3. Bones pràctiques de gestió d’equips:
  • Identificar senyals d’alerta i donar suport a un membre de l’equip que ho estigui passant malament
  • Els períodes de baixes
  • Retorn al treball. Ajustos raonables
  • Contractació i promoció

 

Organitza:

logo 15 anys

20170213_Obertament4