Marta Cid 02.02.2015 | Josep Vidal, membre de la Junta Directiva d’ECAS des de 2009 i vicepresident des del 2015 en representació de la Fundació Plataforma Educativa, ha deixat recentment el càrrec amb motiu del seu nomenament com a Director General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya. Marta Cid, directora executiva a Plataforma Educativa, assumeix el relleu de Vidal com a membre de la Junta Directiva d’ECAS.

Al llarg de la seva trajectòria a ECAS Josep Vidal ha participat de la Comissió d’Inserció Sociolaboral i ha liderat la Vocalia d’Internacionalització. La seva formació ha estat lligada a l’educació i a l’economia social i solidària: és diplomat en Ciències de l’Educació i en Educació Social i ha cursat el màster en Economia Social de la UB, el màster en Administració Pública (EMPA) i el Programa de Direcció d’Empreses Cooperatives i Entitats del Tercer Sector Social d’ESADE.

Per la seva banda, Marta Cid és diplomada en Professorat d’Educació General Bàsica i llicenciada en Psicologia, postgrau en Logopèdia i Pertorbacions del Llenguatge i l’Audició i postgrau en Teràpia Miofuncional. Entre 2004 i 2006 va ser consellera d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

Recommended Posts