12.01.2012 | La Comissió d’Immigració d’ECAS treballarà aquest any per consensuar i enfortir el discurs de la federació en aquest àmbit a través de sis ponències de professionals experts. En aquest sentit, avui ha tingut lloc una trobada amb el psicòleg Saïd El Kadaoui al voltant de la situació dels joves i els fills de famílies migrants en què s’ha parlat, entre d’altres, de la necessitat d’abandonar la dicotomia ells-nosaltres per crear un ‘nosaltres’ comú integrador. Durant la sessió, El Kadaoui ha defensat que cal treballar conjuntament perquè la nostra societat sigui un lloc còmode per a tothom, un fet de gran importància per la cohesió social futura.

Davant l’actual context de reducció de l’arribada de persones immigrants a Catalunya, la Comissió d’Immigració d’ECAS abordarà aquest any dues noves línies de treball: la immigració en situació de vulnerabilitat extrema i la integració de les persones nouvingudes.

El proper 16 de febrer tindrà lloc una ponència de Ricard Zapata Barrero, professor de Ciències Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra.

Recommended Posts