18.03.2014 | Entrevista a la degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Núria Carrera, al diari El Punt Avui amb motiu del Dia mundial del Treball Social

  • “Els treballadors socials es troben casos molt dramàtics, hi ha molta desesperació”
  • “Ara com ara els moviments socials impliquen moltíssima gent, hi ha moltes persones que volen construir un món millor”
  • “El ple del Parlament sobre la pobresa ens ha ajudat a fer veure l’evidència del problema”

Creu Roja. Com a presidenta del Col·legi de Treball Social de Catalunya, aprofita la data d’avui, Dia Mundial del Treball Social, per alertar que la crisi està posant en risc el sistema social públic.

[P.]El degà de la Facultat d’Educació i Treball Social de la Pere Tarrés, Paco López, diu que “cal mirar amb els ulls dels pobres” i es pregunta si els polítics que la setmana passada van debatre el tema de la pobresa al Parlament saben fer-ho.

[R.] Jo crec que aquest ple ha donat la possibilitat que aparegui aquesta mirada. Vull ressaltar el paper de la Plataforma Pobresa Zero. Aquesta vegada ens ha ajudat a veure l’evidència, i per tant la mirada dels pobres ja hi és. El conjunt de la població ha volgut plantejar el tema i la gent avui ja sap que la pobresa al país existeix.

Veure l’entrevista completa al web d’El Punt Avui | en PDF

Recommended Posts