CANCEL·LADA LA RODA DE PREMSA | El Manifest i el document marc de la campanya 2020 es faran públics a les xarxes socials

15.10.2020 [ACTUALITZACIÓ] | La plataforma Pobresa Zero – Justícia Global (PZ-JG), de la qual ECAS és membre, farà públic aquest divendres 16 d’octubre a les 10h seu Manifest amb motiu del Dia internacional per a l’erradicació de la pobresa, que es commemora el 17 d’octubre. A causa de les noves restriccions per la covid i la petició de les institucions de reduir els desplaçaments i contactes, tant el Manifest com el document més extens que l’acompanya es difondran exclusivament online a través de les xarxes socials i els webs de les organitzacions de PZ-JG. El lema de la campanya és ‘UN NOU CONTRACTE SOCIAL PER COMBATRE LES DESIGUALTATS, JA!’, en continuïtat amb la campanya iniciada el 17-O de 2019.

Josep Ramoneda, Milagros Pérez Oliva i Itziar González.

El diàleg entre el filòsof Josep Ramoneda i l’arquitecta i activista Itziar González, moderat per la periodista Milagros Pérez Oliva, va ser el punt de partida d’aquesta campanya bianual. Les reflexions compartides al CCCB es recullen enguany en un document que es difondrà també divendres, juntament amb les idees plantejades pel joves que van elaborar el Manifest 2019.

Per a més informació o peticions d’entrevistes als portaveus, els mitjans de comunicació podeu adreçar-vos a: Jordi Planas (comunicacio@acciosocial.org, M. 690 372 019) o Anna Palou (apalou@lafede.cat, M. 636 799 555).

Recommended Posts