09.10.2020 | Programa d’emprenedoria d’Acció contra la Fam

Acció contra la Fam posa en marxa el programa ‘Generació IN!’. Es tracta d’un programa gratuït que ofereix cicles de tallers formatius de tres setmanes a persones joves beneficiàries del Sistema de Garantia Juvenil, amb l’objectiu que duguin a la pràctica les seves idees de negoci. Els tallers els oferiran formadors i formadores expertes i especialitzades, que entre d’altres, capacitaran els i les participants sobre com fer un pla d’empresa, millorar la presentació en públic practicant l’elevator pitch, màrqueting online, com validar la teva idea de negoci, com escollir la teva forma jurídica del negoci, finançament alternatiu (crowdfunding), com omplir un pla econòmic financer o emprenedoria circular.

A més, el programa -finançat pel Fons Social Europeu- ofereix assessorament tècnic personalitzat per vies telemàtiques i acompanyament en tot el procés d’emprenedoria; accés a una aula virtual amb eines per iniciar-se en l’emprenedoria, la participació en concursos, esdeveniments i networkings, i una ajuda directa a l’autoocupació de fins a 2.200€ per posar en marxa un negoci.

Les inscripcions es poden fer a través de la web de ‘Generació IN!’ o contactant directament amb Júlia Casal (jcasal@accioncontraelhambre.org / 681 397 473).

Recommended Posts