Il·lustració governança tercer sector09.06.2016 | Divendres 8 de juliol tindrà lloc de 9 a 14h la jornada Governança, rol i incidència del tercer sector en el context actual a l’Edifici 25 del Recinte de l’Escola Industrial (Comte d’Urgell 187, Barcelona).

La jornada pretén reflexionar al voltant de la situació en què ens trobem amb la creença que el tercer sector social és un actor clau, per tal de focalitzar la reflexió i el treball grupal en la presa de consciència dels símptomes que darrerament experimenta el sector, així com les causes que els han generat.

El consultor en gestió, intervenció i polítiques socials Fernando Fantova oferirà la ponència marc ‘Situació i perspectives del tercer sector d’acció social’. A la taula rodona ‘Diferents perspectives del tercer sector avui’ hi intervindran Rosa Balaguer, directora del Casal dels Infants; David Fernàndez, periodista i exdiputat de la CUP al Parlament de Catalunya; i Joan Segarra, president de La Confederació.

La jornada es clourà amb un treball per grups al voltant dels eixos de comunitat, administracions públiques i tercer sector social, dels quals s’extraurà un document de consens.

Les inscripcions ja estan obertes a través d’aquest formulari online.

 

Recommended Posts