01.06.2016 | Convocatòria de premsa del programa Làbora (Ajuntament de Barcelona, Feicat, Creu Roja i ECAS)

Dilluns 6 de juny a les 9:00 hores la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, presidirà l’acte inaugural de la II Jornada Espai Làbora (Born CMM. Plaça Comercial, 12), en el qual es farà el lliurament del distintiu Segell Làbora a les organitzacions col·laboradores del Programa Làbora. L’acte també estarà presidit pels representants d’ECAS, FEICAT i Creu Roja, entitats del Tercer Sector que col·laboren en la gestió del Programa.

Posteriorment, tindrà lloc l’Espai de Networking, on desenes d’empreses s’entrevistaran amb persones candidates participants del Programa, per tal que aquestes puguin optar a cobrir llocs de treball o formar part de les seves borses de treball.

El Programa Làbora, en què s’emmarca l’acte, és un projecte de ciutat, innovador i a favor de la inclusió social, liderat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de les entitats socials, representades per ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya) i Creu Roja, i del teixit empresarial de la ciutat.

Recommended Posts