debat sobre empreses transnacionals01.06.2016 | Demà, 2 de juny, tindrà lloc el debat ‘Aquí, qui mana? Impunitat de les empreses transnacionals i resistència popular global’, a les 19.30h, a la seu de LaFede.cat (Tàpies 1-3, Barcelona).

Hi intervindran Juan Hernández Zubizarreta, professor de Dret de l’Empresa la Universitat del País Basc i membre de l’Observatori de Multinacionals en Amèrica Llatina (OMAL); Melik Ozden, director del Centre Europe-Tiers Monde de Ginebra, organització amb l’estatut d’observador (ECOSOC) a nivell de Nacions Unides; David Llistar, Director de Justícia Global i Cooperació Internacional a l’Ajuntament de Barcelona; i Mònica Vargas, investigadora del Transnational Institute  en la seva àrea de Captura Corporativa.

Durant l’acte, es  presentarà el llibre de Juan Hernández Contra la Lex Mercatoria. Propuestas y Alternativas para desmantelar el poder de las empresas transnacionales i els últims informes del Centre Europe-Tiers Monde (Impunidad de las transnacionales. Historia, retos e iniciativas) i del Transnational Institute (Estado del Poder 2016).

El debat està organitzat per la Campanya Catalunya NO al TTIP, Entrepobles, Transnational Institute, Campanya Global per Desmantellar el poder de les transnacionals i posar fi a la seva impunitat i l’editorial Icària.

Recommended Posts