ESAN18.10.2017 | El passat 12 Octubre, la representant de comissió de treball d’internacionalització de l’acció social d’ECAS, Irene Kopetz, va participar en una reunió de treball de la xarxa europea ESAN (European Social Action Network). ECAS es membre de la xarxa ESAN i n’ostenta la vicepresidència. A la reunió de treball es van parlar sobre temes d’incidència política, com la importància de mantenir el fons FEAD (The Fund for European Aid to the Most Deprived) que dona assistència material als mes necessitats. Entre els seus membres es van proposar idees de projectes per desenvolupar de forma conjunta en l’àmbit de nens i joves migrants i nens i joves amb problemes de comportament que caldrà definir en els propers mesos.

ESAN té l’objectiu d’organitzar una conferencia en l’àmbit social cada 2 anys. Per l’any 2018 està previst organitzar una conferència a Brussel·les en l’àmbit de la precarietat de la gent jove i estudiants. En els propers mesos es treballarà en aquesta temàtica per organitzar la conferència.

20171018_Marta-Cid-FocirD’altra banda, Marta Cid, vocal d’internacionalització, va participar a principis de mes en les Píndoles Focir, una campanya de comunicació dirigida a totes les entitats membres de la Focir. L’objecte d’aquesta campanya consisteix en la gravació d’una serie de vídeos de 5 min de duració en els quals un representant de cada entitat explica l’activitat de la federació que representa fora de Catalunya i la importància de la diplomàcia pública en les relacions internacionals. Les càpsules es finalitzaran al proper mes de novembre.

Recommended Posts