18.10.2017 | Nota de premsa de la Fundació Esclerosi Múltiple

 

  • La cita serà el pròxim dimarts 28 de novembre a les 20.30 hores i les entrades ja estan a la venda

 

  • Els fons recaptats es destinaran a fomentar l’ocupació de les persones amb Esclerosi Múltiple

 

Barcelona, XX d’octubre de 2017. El pròxim dimarts 28 de novembre a les 20.30 hores el Teatre Victòria acollirà una funció solidaria de l’obra Cabaret a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). L’espectacle és la cita cultural que la fundació organitza anualment amb la voluntat de lluitar contra l’EM, una malaltia que afecta 7.000 persones a Catalunya.

 

Les entrades per veure el musical, protagonitzat per Elena Gadel, Ivan Labanda i Alejandro Tous, ja estan a la venda. Es poden adquirir a través de la pàgina web www.fem.es/cabaret a preus que oscil·len entre els 18 i els 58 euros i s’ofereixen importants descomptes per a grups i per a persones amb discapacitat. Tots els assistents podran gaudir d’una copa de cava un cop finalitzada la funció. A més, el públic participarà en un sorteig d’un viatge a Berlín de 3 nits en un hotel de 4 estrelles gentilesa de Transrutas.

 

Els fons recaptats es destinaran al projecte FEM FEINA, impulsat per la FEM amb la voluntat de fomentar i promoure l’ocupació de les persones amb aquesta malaltia. Segons estudis recents, gairebé la meitat de les persones amb EM deixa de treballar tres anys després del diagnòstic, un percentatge que s’eleva fins al 70% 10 anys després.

 

Situada al Berlín de 1931, Cabaret escenifica la convivència entre l’aparició i el creixement del pensament nazi i la fingida normalitat quotidiana dels protagonistes. Des de la seva estrena als anys seixanta a Broadway amb Liza Minelli com a principal intèrpret ja l’han vist més de 30 milions d’espectadors.

 

ACTE:            Funció solidària Cabaret

DIA:                Dimarts, 28 de novembre de 2017

HORA:           20.30 hores

LLOC:            Teatre Victòria (Avinguda del Paral·lel, 67, Barcelona)  

 

Recommended Posts